Rabu, 13 November 2013

Mereka Adalah Antara Orang Yang Saya Sayang. ஐ


















INeedYou❤

pejam kelip, pejam kelip dahh nak habis sekolah. Haha. kann. Yelah. aku nie sedar diri :) Em, dah 1 bulan 7 hari aku dengan Emir. Hahaha. (Versi budak couple seminggu) :p Ehh dah dah. jangan kutuk dia lagi. Haha. Em. Apa aku nak cerita nie? hergh. Eydaa! straight to the point! Aku nak "setori" sikit pasal CLASSMATE aku nie. Lebih kurang macam Bestie aku lah jugak. ERR. Capital A :) Acctually, dia nie baik orangnya. Boleh harap lah jugak bila diperlukan. HAHA. Ayat kejamm. Aku tak kesah sebenarnya kalau dia nak mintak tolong kat aku. Aku boleh tolong demi kawan. bukan dia sorang aku tolong. semua kawan aku, aku tolong. Jangan cakap aku tak FAIR&LOVELY okayy :) Cuma bila time aku tak boleh sangat-sangat nak tolong, tu yea aku mintak maaf :) But please, bila aku tak boleh tolong tu, jangan lah cakap aku LUPA KAWAN. Aku kalau nak lupa, aku dah lama TINGGALKAN korang :) Aku tahu, korang cari aku bila perlu jea. Right? Hmm, dah lar. malas nak tulis panjang-panjang. Aku jugak yang sakit hatii. :)

Khamis, 3 Oktober 2013

ILoveYou ❤

Hey Guys. Dah lama tak update blog. Lama jugak ouh. haish. Nak story pasal budak comel sorang nie. Haha. Muhammad Iqmal bin Zainolanuar. Tah betul ke tidak namanya entah lar. Asalkan boleh sebut. HAHA. Okayy. Haish maluu pulak aku nak starting. kahkah. Okay eyda. Jangan nak main-2. Aku katuk kepala tu kang. Hahaha. Okay. aku kenal dia melalui Wechat. Tahu kann? Haha. (eydaa! Stop it!) Haish. First dia tegur aku tak silap masa puasa ke raya pertama. lebih kurang camtu lar. Then, lostcontact sekejap. Sebab dia kata aku sombong katanya. -_- (Kay Sentap). Then, dia tegur aku balik time aku upload picture aiskrim TuttiFruiti kat wechat. HAHA. then, ada satu comment nie agak macam menipu sikit. he says "Jom saya belanja". lebih kurang macam nie lah jugak. Tak ingat. :D Then dia chat. Dia kata dia serious. Ingatkan main-2. -_- HAHA. So, aku pun okay jelah. Actually tujuan gambar tu di upload sebab nakk kasi ada seko BABI nie jealous. HAHA. Siapa orang tu tak perlu lah tahuu. Okay then dia kata dia nak pi "mekdi". Taknak pergi TuttiFruiti katanya. Okay, aku tak kesah pun sebenarnya. Aku pun okay jelahh. HAHA. Then, dia datang amik. Mula-2 jumpa, kerja aku tutup muka je. HAHA. FIRSTDATE lahh katakan. Auch. Then, hati titibe tergerak nak tanya dia ada gf kea tak. Dia kata ada. Whuu! Tuhan jea faham hati aku masa tu. Aku buat rilek jea. Haha. Tak silap aku balik tu lepak UTP kot. tahh. tak ingat. Bukan makan semut. Semut yang masuk mulut aku. Aku telan jelah. HAHAHAHA XD Okay guys. dah lewat. Dia hantar aku balik. Hehe. Nie jelah yang aku ingat. Pastu aku lupa. Dan begitu lah gengan hari-2 seterusnya  :) Sampai sekarang. Kami okay jea. Kadang-2 jelah sentap sekejap dengan dia. pastu okay balik. haha. Aku nie cepat cair. Haha. Dia suka panggil aku. then tanya nape. dia kata takda apa. Huish geramm. aku nie cepat naikk tangan. Aku cubitt sekuat hatii. Haaha. macam kasar jea kan ayat naik tangan tuu? Sorry. wa bukan itu olang. aku cubit je punn. Haha. Tapi takda respond jugak. -_- Suka buli aku. Suka nyakat aku. Haish macam-2 lah. HAHA.

Apa-apa pun terjadi, kiteorang takkan terpisahh. Aku dengan dia macam air jea. Insya-Allah. Doakan kami tidak putus PERSAHABATAN :)