Rabu, 13 November 2013

INeedYou❤

pejam kelip, pejam kelip dahh nak habis sekolah. Haha. kann. Yelah. aku nie sedar diri :) Em, dah 1 bulan 7 hari aku dengan Emir. Hahaha. (Versi budak couple seminggu) :p Ehh dah dah. jangan kutuk dia lagi. Haha. Em. Apa aku nak cerita nie? hergh. Eydaa! straight to the point! Aku nak "setori" sikit pasal CLASSMATE aku nie. Lebih kurang macam Bestie aku lah jugak. ERR. Capital A :) Acctually, dia nie baik orangnya. Boleh harap lah jugak bila diperlukan. HAHA. Ayat kejamm. Aku tak kesah sebenarnya kalau dia nak mintak tolong kat aku. Aku boleh tolong demi kawan. bukan dia sorang aku tolong. semua kawan aku, aku tolong. Jangan cakap aku tak FAIR&LOVELY okayy :) Cuma bila time aku tak boleh sangat-sangat nak tolong, tu yea aku mintak maaf :) But please, bila aku tak boleh tolong tu, jangan lah cakap aku LUPA KAWAN. Aku kalau nak lupa, aku dah lama TINGGALKAN korang :) Aku tahu, korang cari aku bila perlu jea. Right? Hmm, dah lar. malas nak tulis panjang-panjang. Aku jugak yang sakit hatii. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan